Snart börjar julen!

Välkommen till årets första julnummer. Än är det ett tag kvar tills huset ska vara julstädat och alla julklappar köpta och inslagna. Men det är lika bra att börja i god tid, eller hur? Därför sparkar vi på Barnens Bokklubb igång julen så smått redan nu, men mycket mer kommer också i nästa nummer!

I det här numret hittar du inte bara den allra härligaste julläsningen för hela familjen. För att underlätta för dig vi har också märkt utvalda böcker med stämpeln ”julklappstips”. Håll utkik efter symbolen så får du tips om utvalda böcker som är lite extra fina och passar särskilt bra under granen – till både barn och vuxna. Hittar du inte vad du söker? I nästa nummer fokuserar vi helt och hållet på julen och presenterar många fler fina julklappar!

One thought on “Snart börjar julen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *