I väntan på nästa del …

Finns det något bättre än att hitta en riktigt bra bok att förlora sig i? Att få uppleva där känslan av att tiden bara försvinner, timmarna går och man önskar att den aldrig skulle ta slut?Harry Potter och de vises sten

Jo, det finns en ännu bättre känsla: att hitta en hel bokserie att försvinna i! I nästan varje nummer presenterar vi nya efterlängtade delar i populära bokserier, eller i extra härliga fall en helt ny serie att börja med. Just under hösten brukar det komma många sådana och den här månaden längtar vi särskilt mycket efter att en av våra mest älskade bokserier ska komma i nyutgåva – efter mer än tio år: Harry Potter! Senare i höst släpper Rabén & Sjögren den första boken Harry Potter och de vises sten, med magiska illustrationer på varje sida, och den blir såklart utvald bok till alla medlemmar mellan nio och tolv år! Ingen kommer att bli besviken, de här böckerna är något utöver det vanliga.

Men tills dess, sjunk ner med det här fullmatade numret av Läseposten – där vi bland annat har träffat Elin Ek som bjuder på pyssel. Hennes nya bok Jag grejar alltså finns jag är faktiskt den perfekta att sysselsätta sig med i väntan på nästa del i din favoritserie …

Ha en fin bokhöst!

JOHANNA STENIUS, redaktörJohanna Stenius

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *