Du hittar guldkornen hos oss!

Pekböcker, bilderböcker och lättläst. Slukarböcker och – tonårsromaner. Faktaböcker, pysselböcker, kokböcker och föräldrahandböcker … Vad är du på jakt efter just nu? Oavsett vad du svarar – du hittar det mesta hos oss!

Vi på Barnens Bokklubb har ett stort sortiment av böcker för barn, unga och barnfamiljer – inte bara de böcker vi presenterar i vår medlemstidning. Vi har både gamla och nya böcker, till och med en hel del guldkorn som inte går att få tag i ute i bokhandeln eller hos andra återförsäljare längre. Gå gärna in och botanisera på www.barnensbokklubb.se.

Den senaste tiden har många nya medlemmar hört av sig och undrat om vi har fler böcker utöver de vi presenterar i tidningen, och, för andra åldrar än de som presenteras i just deras medlemstidning. Och jag inser nu att vi inte har skrutit tillräckligt. Svaret är alltså ja, vi har ju så många fler böcker på vår sajt! Varenda bok vi säljer är service du inte får någon annanstans på nätet. Där hittar du också tidningar för alla åldersgrupper att läsa digitalt – logga bara in och scrolla ner till Våra tidningar online.
Trevlig läsning!Lisa Jannerling

LISA JANNERLING, redaktionschef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *