Nu börjar boksommaren

När jag skriver det här har sommaren precis hunnit smyga igång. Syrenerna är alldeles nyutslagna och just idag har jag bara ben för första gången i år. Vet ni vad det betyder? Det är hög tid att börja planera sommarläsningen! Jag vet inte hur det är för er, men på semestern brukar min läslust bli helt enorm. När jag inte måste
läsa för jobbets skull, och när jag kan ligga vaken halva natten och sträckläsa utan att behöva gå upp klockan sex morgonen därpå.

Eftersom jag har varit mammaledig ett tag så finns det massor av böcker från det senaste året som jag inte hunnit läsa, och min sommarläsningslista är redan hur lång som helst. Det kanske är samma för dig? Om inte, så får du nu massor av inspiration. Vi har inte bara ett utvalt bokpaket packat med ordentlig sträckläsningsvarning. Vi presenterar också en riktigt bra klassiker och flera spännande nyheter. Dessutom tipsar vi om den bästa sortens sommarläsning – serier! Den som har fastnat för en bokserie kan ju alltid vara säker på att det finns mer att få när en bok tagit slut. Lisa Jannerling

Ha en riktigt skön sommar, önskar vi på bokklubben!

LISA JANNERLING, redaktionschef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *