Snart är våren här!

VårVisst är det härligt när snön smälter mot asfalten, när gruset letar sig fram och man får ta fram vårjackan och cykeln för att bege sig iväg ut på nya äventyr. Snart behöver man inte klä på barnen klumpiga overaller och överdragsbyxor. Den tanken lockar nog många småbarnsföräldrar! Våren innebär också en massa nya fantastiska böcker. Vi på Barnens Bokklubb får ta del av det senaste inom bokutgivningen. Det kommer många roliga och spännande böcker framöver!

Våra tidningar bygger på möten med bokförlag, författare och andra bokälskare. Det finns så många intressanta personer att intervjua och berätta om. I det här numret av tidningen intervjuade vi bibliotekarien Cecilia Östlund som arbetar på Svenska barnboksinstitutet i Stockholm. Alla barn- och ungdomsböcker som ges ut i Sverige är samlade här! Väl värt ett besök om man har vägarna förbi! Innan våren slår ut i full blom vill jag bara påminna om att inte glömma bort att läsa en massa härliga böcker. Ett urval av dessa presenteras i tidningen. Glöm inte heller bort att gå in på vår hemsida www.barnensbokklubb.se där du hittar ännu fler böcker!

MARCUS RIDUNG, vik. chefredaktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *