Teaser

Jag var rena rama Alfons Åberg i går kväll. Jag skulle bara läsa en sida till. Bara en enda liten sida till. En rad till innan jag släcker … Jag ville verkligen inte sluta läsa! Även om ögonen blev som små gluggar (ännu mindre än vanligt alltså) och bara ville trilla ihop. Jag läser nämligen en så himla bra bok nu, en ungdomsbok som bara finns på engelska än så länge men snart, snart är på gång på svenska. Åh, vad bra den är! Den har allt: härliga miljöer man känner igen, annorlunda varelser, kärlek och en klassisk intrig. Och nu vill jag inget hellre än att klockan ska ticka på lite snabbare så att jag får gå hem och fortsätta läsa.

Vilken bok jag pratar om? Hemlis! Ni får snällt vänta och se …

Uppdatering: Sista sidorna lästa. Och jag blev inte besviken!

byline_lisaJ

2 thoughts on “Teaser

  1. admin Post author

    Nu har jag också läst den! Längtar tills den kommer på svenska så att vi får skriva en ordentlig recension!
    /Sofie

  2. Pingback: Ett avslöjande « Bloggen - Barnens Bokklubb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *