Finaste fyll-i-boken

Älskade barn

Tro mig när jag säger det här (jag har ta mig tusan scannat av hela bokmarknaden sedan jag fick barn för snart ett år sedan): Det här är den finaste fylla-i-boken om barnets första år som finns att få tag på just nu. Älskade barn – de första åren (Li Söderberg & Katy Kimbell, Normal förlag) är så snyggt formgiven och så fint illustrerad att man blir en smula lycklig i själen av att titta i den. Plus att den är skönt befriad från allt vad stereotyper heter – den här boken passar alla barn och föräldrar oavsett kön, etnicitet, ålder, trosuppfattning och familjekonstellation. Den räcker rätt långt upp i åldrarna också, det är inte bara ”Första Tanden” eller ”Första Skrattet” som gäller. Här kan man också fylla i ”Typiskt mig när jag är 4 år” och ”Mina favoritböcker” och annan livsviktig information om barnet när det blivit lite äldre.

Nu ni, nu ska här fyllas i!

One thought on “Finaste fyll-i-boken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *